Om Oss

Elite Sikkerhet AS er et Norsk aksjeselskap med hovedkontor i Fredrikstad.

Vi tilbyr vakt-/vektertenester, sanitet-/førstehjelpstjenester, servicetjenester, førstehjelps- og sikkerhetsprodukter og kurs. 

God service og høy kvalitet i alle ledd.  Vi har et stort fokus på høy faglig kompetanse, god opplæring, samt fornøyde medarbeidere og kunder.

Elite Sikkerhet – det lille ekstra

Vår Ledelse

Vår ledelse har lang og bred erfaring innenfor sikkerhet, helse og førstehjelp.

Kent Sørensen

– Partner og daglig leder
Kent Sørensen har bred erfaring innen sikkerhet, førstehjelp og ledelse. Han startet opp det offentlig godkjente vaktselskapet Fokus Sikkerhet Vakt AS som i dag heter Quality Security avd.1 AS. Kent er ambulansepersonell og har jobbet som førstehjelpsinstruktør i mange år. Kent har også  lang erfaring fra arbeid på rus-/psykiatri-, og barnevernsinstitusjon. 

Stian K. Stenebråten

– Partner og styreleder

Lege med bred erfaring innen akuttmedisin. Jobber til vanlig i akuttmottaket ved Sykehuset Østfold Kalnes, på Fredrikstad legevakt og er fastlege ved Borge Legesenter. Stian har god innsikt innen norsk helselovgivning og trygdemedisin. Har tidligere jobbet flere år i Forsvaret, som blant annet sanitetsoffiser med erfaring fra Norges internasjonale operasjoner i Afghanistan. 

Hovedkontor

Bydalsveien 1c, 1604 Fredrikstad

Postadresse

Postboks 1, 1580 Rygge