REFERANSER

Marker kommune har benyttet Elite Sikkerhet i stort omfang gjennom flere år, spesielt i forbindelse med vår teststasjon på riksgrensen under pandemien, og også som vakthold i forbindelse med sommerarrangement på Ørje. Vi opplever firmaets ansatte som særdeles løsningsorienterte og fleksible, og vi har i fellesskap funnet raske og gode løsninger på relativt store utfordringer knyttet til oppdraget på grensen. Firmaet har kompetanse på mange områder og har vært til stor hjelp for oss i en krevende periode.
Vidar Østenby

Kommunalsjef, Marker Kommune

Som profesjonell arrangør er vi i Norkris Events AS opptatt av sikkerheten til våre gjester. I to sessonger av den store Havnefestivalen har vi hatt gleden av å jobbe med Elite sikkerhet. Elite sikkerhet har levert saniteter til Den store Havnefestivalen. For oss som arrangør har det vært en stor trygghet å kunne støtte oss på et selskap som har bred kompetanse og erfaring. Vi kan trygt anbefale denne dyktige gjengen til små og store arrangementer.
Martin Delbekk Kristiansen

Arrangementsjef/Daglig Leder, Norkris Events AS/Den store Havnefesten

Kent og gjengen i Elite Sikkerhet var en drøm å jobbe med. De brenner for faget sitt, har forståelse for kundens ønsker og leverer det de lover og litt til. Når du benytter deg av Elite Sikkerhet og deres tjenester får du en erfaren og kunnskapsrik lagspiller som gir deg tryggheten du trenger på ditt arrangement.
Emil Gukild

Jeløyafestivalen

Vi i NDRG har samarbeidet med Elite Sikkehet nå i 2 sesonger på medisinske tjenester. Her er profesjonaliteten stor hos alle. Kent og gjengen ordner det meste, på tross av uforutsette endringer som oppstår før eller under arrangement. Vi har anbefaler dem på det varmeste.
Halvard Odden

Norsk Dragracing Gardermoen

Elite sikkerhet er vårt førstevalg når vi trenger sanitet og sikkerhet. Pålitelige, seriøse og flinke ansatte!
Eyvind Brynildsen

Asfalt Remix AS

Sprett Trampolinepark AS bruker Elite Sikkerhet som fast leverandør av førstehjelpsutstyr, hjertestarter og årlige førstehjelpskurs.
De leverer et godt produkt og god service! Instruktørene er profesjonelle,  engasjerte og dyktige i faget sitt.
Vi kan anbefale Elite Sikkerhet til andre bedrifter og organisasjoner.
Line Borgen Årsteinvåg

Daglig leder, Sprett Trampolinepark AS