TJENESTER

Førstehjelpsprodukter

Vi selger hjertestartere og førstehjelpsutstyr til meget konkurransedyktige priser. Ferdig levert på døra i hele Østfold, Oslo og Akershus. Via vår finansieringspartner GRENKE tilbyr vi leasing til bedrifter og organisasjoner med leasingperiode fra 15-60 måneder.

Kurs

Kurs i grunnleggende førstehjelp 3t.
Hjertestarterkurs (DHLR) 3t.
Norsk grunnkurs i førstehjelp 5t.
Kurs for deg med omsorg for barn 3t.

Vi skreddersyr også kurs tilpasset ditt behov.

Vakttjenester

Vi er et offentlig godkjent vaktselskap, som leverer alt innen vakt og vektertjenester. Vi skreddersyr en totalpakke der vi står for både førstehjelp og sikkerhet/vakthold, samt utarbeidelse av sikkerhetsplan og risikoanalyse. Våre serviceinnstilte ordensvakter og vektere er klare for å bistå med trygghet og trivsel.

Lege

Vår stab består av dyktige leger med bred erfaring. Vi kan stille på forskjellige typer arrangementer som for eksempel festivaler, konserter, motorsport, og idrettsarrangementer.

Spesialtjenester

Vår spesialtjenesteavdeling består blant annet av personell som til vanlig jobber med sikkerhet på ambassader, og personell med lang erfaring fra politet og forsvaret. Denne avdelingen leverer ledsagertjenester som er en sivil livvakttjeneste regulert av Lov om vaktvirksomhet. Vi kan utføre personbeskyttelse, beskyttelse i hjemmet, på arbeidsplass eller på reise.

Sanitet- & førstehjelpstjenester

Elite Sikkerhet leverer førstehjelp-/sanitetstjenester til alle formål. Våre førstehjelpere har høy faglig kompetanse og lang erfaring. Flere jobber til vanlig i primærhelsetjenesten som lege, ambulansearbeider, sykepleier etc.

Sikkerhet

Elite Sikkerhet leverer vakt-/vektertjenester og teknisk sikkerhet. Vi har medarbeidere som har meget god kompetanse på området, og leverer det meste innen segmentet til meget konkurransedyktige priser. Via vår finansieringspartner GRENKE tilbyr vi leasing til bedrifter og organisasjoner med leasingperiode fra 15-60 måneder. Ta kontakt for et godt tilbud!

Førstehjelp

Vi leverer det meste innen førstehjelp-/sanitetstjenester. Vi har  medarbeidere med bred erfaring innen førstehjelp. Flere av våre medarbeidere jobber til vanlig i primærhelsetjenesten som lege, paramedic, ambulansearbeider, sykepleier o.l.

Hovedkontor

Lilleengveien 8, 1523 Moss

Postadresse

Postboks 1, 1580 Rygge